1994. december 14-én születtem zenész családban. Édesapám gitárművész tanár volt, édesanyám klarinétozott testvérem pedig zongorán tanult. A zenei közegbe való belenevelődés nálam természetesen hozta, hogy én is zenei pályára szeretnék lépni. Gyermekkori példaképem, édesapám után én is tanítani szerettem volna. A szigetvári Weiner Leó zeneiskolában kezdtem meg a zenei pályámat hat évesen furulya szakon. Egy év múlva döntöttem és fuvola szakon folytattam tanulmányaimat. Pár év alatt bekerültem az iskola fúvószenekarába, akikkel rengeteg fellépésen és utazáson volt szerencsém részt venni már nagyon fiatalon. Középiskolai tanulmányaimat a székesfehérvári Hermann László Zeneművészeti Szakközépiskolában folytattam fuvola szakon Drahos Bélánál.

Ez a szakközépiskola egy vegyes összetételű konzervatórium, a klasszikus szakok mellett szinte az összes magyar népzenei szak is megtalálható. Itt ismerkedtem meg a saját kultúránkkal, népi hangszerekkel. Elvarázsolt a magyar népi kultúra és a pengetős hangszerek, így 15 évesen bekopogtam a helyi citera tanárhoz, Varró Jánoshoz, hogy én szeretnék citerán tanulni. Bekerültem az iskolai citera zenekarba és a fúvós zenekarba is, melyekkel négy éven keresztül rengeteg magyarországi és külföldi koncerten volt lehetőségünk részt venni. A négy év alatt rengeteg országos versenyen vettem részt, melyen kimagasló eredményeim voltak, különdíjak, kategória díjak, hangszer nyeremények és nívó díjak. Ekkor már egyre biztosabb lett, hogy felsőfokú tanulmányaimat a Zeneakadémián, népzene szakon szeretném folytatni. Nyaranta részt vettem a magyarországi nagyobb citera táborokban és kiváló mesterektől volt szerencsém tanulni. Pár év után már tanítottam és kurzusokat is tartottam magyarországi és külföldi táborokban.

2018 szeptembere óta tanítok az Egressy Béni Református Művészeti Szakgimnáziumban népi pengetős hangszereket. Ez az iskola megtestesíti számomra azt a színteret, ahol a lehető legtöbb odafigyeléssel ki tudjuk kibontakoztatni az ifjú növendékek tehetségét.