Zenei tanulmányaimat a Weiner Leó Zeneiskolában kezdtem, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kisvárdán, szülővárosomban. Itt tanultam zongorázni, nagybőgőzni és énekelni. Majd felvételt nyertem a debreceni Kodály Zoltán Zeneművészeti Szakközépiskola magánének és nagybőgő szakára ahol, mint magánénekes növendék Mohos Nagy Évánál tanulhattam. Az érettségi után felvettek a szegedi Zeneművészeti Főiskolára és a budapesti Liszt Ferenc Zeneakadémiára is. Utóbbira egy forduló alapján jutottam be, ami akkoriban nem számított túl gyakorinak. Egyetemi diplomámat 1998-ban szereztem meg Sziklay Erika növendékeként, a budapesti Liszt Ferenc Zeneakadémián, mint Magánének-művész és művésztanár. Ezt követően Kaposi Margit szárnyai alá kerültem, akit azóta is a mesteremnek tartok és akitől a legtöbbet tanulhattam az éneklésről. Koncertező művészként számos felkérésnek tettem eleget.
Volt alkalmam szerepelni többek közt: dalesteken, koncerteken, templomi koncerteken (pl.:Óbudai Társaskör, Mátyás templom, stb…), szerzői esteken, diploma vizsgakoncerteken (Zeneakadémia), megnyitókon, fesztiválokon, vándorszínházi társulatok előadásaiban, nemzetközi konferenciákon, versenyeken (a Magyar Rádió Énekversenye, Teatro Civico, Vercelli, Wiener Kammeroper). 2005 óta vannak folyamatos fellépéseim a Ferencvárosban, mint a kerületben élő, alkotó művész, a kerület neves eseményein, illetve egyéb koncerteken.

2006-ban felléptem az akkor induló budapesti Fringe-fesztiválon, majd lehetőséget kaptam a Magyar Rádió Márványtermében a ”Fiatal tehetségek pódiuma” c. műsorában való szereplésre. Nemrégiben lehetőségem volt a Koreai Nagykövet Úr tiszteletére rendezett nemzetközi koncerten is szerepelnem, mint meghívott művész. Éveken át tagja voltam a budapesti Madách Színháznak, ahol bepillantva a kulisszák mögé, hasznos színpadi gyakorlatra, rutinra tehettem szert, Szirtes Tamás vezetésével. Többek közt „Az Operaház Fantomja” csaknem 250 előadásában. Részt vettem ének-mesterkurzusokon (Polgár László, Hamari Júlia, Joan Sutherland – Richard Bonynge, Walter Moor, Sass Szilvia). Több éve dolgozom a közoktatásban, mint zeneoktató pedagógus. Magánénektanári tapasztalataimat a péceli Alapfokú Művészeti Iskolában kezdtem, ahol aktívan részt vettünk mind egyénileg, mind a növendékeimmel közösen szerepelve a város zenei életében, így lehetőségünk volt szerepelni találkozókon, művészeti- és fúvószenekari fesztiválokon. Az Egressy Béni Református Művészeti Szakgimnáziumnak 2019 tavasza óta vagyok a magánénektanára, ahol alap-, közép- és felsőfokon is oktathatok nemcsak énekes növendékeket, hanem ezzel párhuzamosan színész palántákat is. Folyamatosan bővítem ismereteimet szaktanári és előadóművészi kurzusokon neves, szakmailag elismert művészkollégák társaságában. Szakmai munkám mellett két gyermeknek vagyok az édesanyja, akiknek az útját szintén egyengetem. Az ő születésük óta sikerült letennem még két másik diplomát, az üzleti kommunikáció és a tanügyigazgatás területén.